Leuke en recente feeds

CHIP FOTO magazine

23 mei 2019

Als fotografie je passie is

Photofacts

23 mei 2019

Photofacts
 • Fujifilm GFX 100 middenformaat aangekondigd
  Fuijfilm heeft vanochtend een nieuwe middenformaatcamera aangekondigd: de Fujifilm GFX 100. De camera beschikt over een sensor van maar liefst 102 megapixel, beeldstabilisatie en 4K video en gaat slechts 10.999 euro kosten.

  Lees verder
 • Video: 10 tips voor perfecte portretfoto's
  Mijn portretfotografieboek is zojuist officieel in de verkoop gegaan! Voor de lancering had ik geen stoffig zaaltje afgehuurd, maar heb ik een live webinar gegeven waarbij ik 10 tips geef voor perfecte portretfoto's. Gemist? Geen probleem, hier kun je hem alsnog kijken.

  Lees verder
 • Laatste kans: De Portretbijbel voor 15 euro
  Hij is binnen! Gisteren kwam er een enorme vrachtwagen voorrijden om 2.500 exemplaren van mijn boek over portretfotografie af te leveren. We zijn volop bezig met de verzending; de eerste exemplaren moeten morgen al in de brievenbus liggen.

  Lees verder

Fotografie.nl

Fotografie is een visuele taal, is universeel en overstijgt culturele en taalkundige grenzen. Met redactionele stukjes die de liefde voor het beeld centraal hebben staan, willen we een breed publiek interesseren en informeren over de wereld van de fotografie, met kwaliteit en esthetiek zonder elitair te zijn.

23 mei 2019

Handige websites voor liefhebbers van fotografie